•*~♥~*• RADU BRAGADIREANU •*~♥~*•

DRAGI VIZITATORI AI BLOGULUI MEU
Sunt Radu, un bebelus de cinci luni, si imi doresc sa rad pentru ca asta fac bebelusii, nu? As zambi mereu, as umple lumea cu rasul meu, dar nu ma lasa o tumoare mare si rea, cu care m-am nascut... nici firele care-mi intra in nasuc, nici aparatele la care sunt conectat...
Mami stie ca m-am nascut cu o tumoare masiva cranio-maxilo-faciala pe care, data fiind natura ei (prinde nervi si vase majore), marimea si amplasarea in cavitate bucala si inaintarea ei spre ochiul drept si spre creier, doctorii din Romania nu o pot opera. Tumoarea este asa de mare incat eu nu mai pot inchide gurita.
Am nevoie urgent de o operatie in strainatate, pentru ca tumoarea creste mai repede decit mine, dar transportul special, investigatiile si operatia costa foarte mult.
Inca de la nastere, casa mea este Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Marie Curie si-atunci va intrebati de ce am inceput sa zimbesc? Pentru ca stiu, oamenii buni ca voi ma vor ajuta sa scap de tumoare care-mi apasa pe creier, care nu ma lasa sa respir sau sa mananc normal.
Vreau sa simt gustul lapticului, sa descopar lumea, sa va intilnesc pe strada si sa va bucur ziua cu un zimbet.

PUTETI AJUTA SI VOI FARA SA PLATITI NIMIC!
Fiecare angajat poate sa ajute prin completarea formularului 230 care trebuie apoi depus la Administratia Financiara. 2% din impozitul pe venit este dreptul fiecarui angajat sa il directioneze catre o organizatie NON - PROFIT la alegere.

Nu va costa absolut nimic! Oricum banii au fost deja dati la Stat, de ce sa ramana la ei acolo daca noi nu primim nici un ajutor. Va rugam doar sa copletati formularul atasat mai jos si sa il depuneti la administratie.
Acesti bani ajung la copii care au foarte mare nevoie de ei si carora le pot salva viata.
Va multumim!
Faceti clic aici sa incarcati formularul 

CEI CARE NE-AU AJUTAT
Multumiri firmei FAN COURIER pentru donatia de 10.000 de euro.
Multumiri firmei SELS AGRO reprezentata de Simona&Nicu Radu pentru donatia de 9.500 RON.
Deasemeni multumim din tot sufletul celor care au donat si vor sa il ajute pe Radu sa se faca bine.

MII DE MULTUMIRI PENTRU DONATIE
Joi, 8 aprilie 2010, orele 21.30, club Fire, pe Gabroveni, nr. 12, a avut loc un concert folk cu Ovidiu Mihailescu, Marius Ionescu (Pisoi), Dan Vasilescu (Tatutu) and friends.
Fondurile stranse la acest eveniment au fost donate pentru Radu sa se poata face sanatos si merge la concerte.


MULTUMIM PENTRU IMPLICARE: RADIO3Net
Joi 14 aprilie 2010, orele 20.00, la Galeria Montage, de pe Calea Calarasilor, nr. 94.
Trupa de teatru a galeriei Montage, formata din Marius Miron, Nicu Rotaru, Ruxandra Posirca, Valentin Corneanu, Gabi Barbulescu, in regia lui Radu Barbulescu. Titlul complet al spectacolului a fost "Trei nopti cu Madox", de Matei Visniec.


Un spectacol extraordinar in urma caruia fondurile stranse au fost donate pentru ca Radu sa poata fi operat. Fire: Vampy si Pisoi (Marius Ionescu)
Cafeneaua Critica, in special lui Bogdan Lefter, doamnelor Mihaela Miroiu si Otilia Dragomir si lui Paul Radu
De asemenea, multumiri speciale Evelinei Bidea si lui Razvan Stamatescu


25 APRILIE 2010 A FOST ZIUA IN CARE ATI CONTRIBUIT LA SALVAREA LUI RADU!
Continuand seria de evenimente “Cultura pentru viata”, Stay Metal Forever! si Radio3Net au organizat duminica, 25 aprile 2010, incepand cu ora 15.00 in clubul Twice un maraton muzical caritabil in beneficiul lui Radu Bragadireanu.


Vestea buna este ca Radu are din ce in ce mai mult prieteni, care se mobilizeaza facand “Cultura pentru viata”. Pentru el au concertat: trupele Blind Spirits, Silver Bullet, C.O.D., Semne, Negative Core, Celest si Tiarra.
Pretul unui bilet a fost de 15 lei, reprezentand o donatie pentru ca Radu sa fie salvat, sa creasca si sa asculte muzica de calitate.


LUNI 26 APRILIE 2010
Acum sunt pe maini bune, ce mai drum greu, ce  poveste lunga, dar a meritat. Asa a inceput totul: parintii mei au trimis cazul meu la toate clinicile si spitalele din Europa. Multi profesori, doctori au fost interesati sa ma trateze si sa ma opereze dar au insistat sa se trimita probe de la biopsie, nefiind suficiente rezultate RMN deja trimise pe CD. Fara rezultatele biopsiei era greu de diagnosticat si de aici au venit multe refuzuri sau propuneri greu de acceptat.
Intreaga cautare a pornit in urma refuzului primit de la doctorii din Romania care au luat la cunostinta cazul si s-au pronutat pentru operatie in strainatate. Dupa cateva analize facute in tara am reusit sa aflam un diagnostic cotrazis mai tarziu de multe clinici din Europa – gliom nazal.
O singura proba a biopsiei tumorii a ramas neanalizata de medicii romani, aceasta urmand sa plece odata cu mine la clinica care ar fi acceptat sa ma opereze - acum cea din Heidelberg. Multe luni grele de asteptare si deznadejde, de griji si disperare ne-au adus intr-un final raspunsul mult asteptat – Heidelberg ne primeste la operatie fara conditii.
Dar cum stiti deja povestea vulcanului, a mai urmat o serie de incercari – le-am trecut si pe acelea. Asadar miercuri 21 aprilie la ora 4 dimineata parintii mei cu inimile stranse au plecat spre spital. M-au pregatit de drum si am pornit. Mergeam la Viena – nu mai era vreme de amanat - normal ca parintii mei s-au gandit sa mai astepte, asa am fi zburat direct la Frankfurt numai ca datorita anunturilor la TV si la radio de reluare a activitatii vulcanului, au hotarat sa nu mai astepte. Nu se stie cat ar fi durat, ar fi putut dura saptamani intregi daca vulcanul ar fi contiuat sa fie activ si aceasta amanare, nici nu vreau sa gandesc ce ar fi insemnat pentru mine.
Am ajuns cu bine, sub grija Domnului Doctor Cirstoveanu care m-a insotit tot drumul si a avut grija de mine si caruia ii multumesc pe aceasta cale! Am o mica infectie din cauza traheostomei, dar voi face tratament, insa nu am voie sa intru in contact cu prea multi oameni.
Eu abia astept sa va vad pe toti; dar abia am ajuns in Germania si mai intai de toate voi face iar analize, tratament sa scap de infectie, un nou RMN, o noua biopsie si apoi – operatia. Toti de aici au grija de mine, stiu ca fetelor de la spitalul Marie Curie din Bucuresti le este dor de mine, dar va promit ca voi veni sa va vad si sa va dau un pupic dulce tuturor.
Desi imi este dor de voi aici e bine – stau singur in salon, am televizor, mami si tati pot sta cu mine cat vor, pot iesi afara sa ma plimb cand vreau – chiar am primit un carucior, am un pat mult mai mare si loc mult sa ma rostogolesc, am chiar si o camera cu jucarii.  Dar cum si mie imi e tare dor de voi si sunt nerabdator sa vad casuta mea, sa stau cu fratiorul meu, sper din tot sufletul sa vin cat mai curand acasa.
Va multumesc din tot sufletul celor care ati donat - voi imi impliniti visele! Acest lucru este posibil numai datorita voua.
Raducu


Pentru marirea imaginilor, va rugam sa faceti clic pe ele.

Raducu a facut un an pe 16 Noiembrie 2010! Poze acasa unde in sfarsit poate duce o viata normala.










Zambarila cu parintii lui in Spitalul de reabilitare din Neckargemünd, Germania, iunie 2010.















Micutul Radu cu parintii lui in clinica universitara din Heidelberg, Germania, dupa operatie, mai 2010.




















Raducu cu parintii lui in clinica universitara din Heidelberg, Germania inainte de operatie, aprilie 2010.






Micutul Radu cu mamica lui in spitalul Marie Curie Bucuresti, Romania.
Aici puteti vedea de ce eu nu am glas, de ce nu pot striga dupa ajutor si multumi celor care o fac.


 

69 comments:

Gabriela said...

Pui mic si dulcic, iti urez mult, mult noroc sa reusesti sa te operezi si sa te faci bine. Pupicei la tine, ingeras.

Anonim said...

Comentar pt. postarea "Final de saptamana"
Sper curand sa avem ceva pozitiv, daca nu mai incercam! si eu am ramas pur si simplu dezamagita de atata rautatea a persoanelor respective, care scriu asemenea commentarii...

Roxana said...

Comentar pt. postarea "Final de saptamana"
sunt alaturi de voi...si ma rog ca demersul vostru sa aiba o finalitate fericita, iar Radu sa fie sanatos!

danuta040983 said...

Commentar pt. postarea "O saptamana nebuna"
Laura, incercati si prin redirectionarea celor 2% din impozitul pe venit. Trebuie sa faceti o conventie cu un ONG sau sa infiintati unul-este cel mai sigur asa. Postati pe blog contul si ONG-ul si cei care au obtinut venituri supuse impozitului pot directiona 2% din impozit prin formularul 230 pentru Radu.Termenul limita de depunere a formularului este 15 mai 2010.
Multa bafta!

Anonim said...

Comentar pt. postarea "O saptamana nebuna"
sunt foarte multi bani:((..nu am de unde sa dau:( dar promit sa fac cat mai publica povestea..poate cineva poate sa va ajute..!:(( Aveti incredere in Dumnezeu ca numai cu ajutorul lui veti reusi.!

http://sunny17.wordpress.com/2010/03/11/un-copil-luptatot-ajutati-l-sa-devina-campion/

Jezebel said...

Comentar pt. postarea "O saptamana nebuna"
Sa va dea Dumnezeu putere si sa nu renuntati la speranta si la rugaciuni! Imi pare rau si imi cer scuze pentru ca nu va pot ajuta decat cu aceste cuvinte, situatia mea financiara fiind una deplorabila, dar voi incerca sa va ajut, cu voia voastra, asa cum pot, eu, postand povestea lui Zambarila pe blogurile pe care le am eu, poate, se va gasi cineva din cititorii mei, un om cu suflet mare, ce va dori sa contribuie macar cu putin la zambetul ingerasului vostru.

Sa va dea Dumnezeu putere si sanatate si ma rog ca data viitoare cand voi auzi de Zambarila sa fie intr-o ipostaza mult mai fericita!

Cu prietenie, Crisan Mirabela-Arad

Petruta said...

Comentar pt. postarea "O saptamana nebuna"
Poate o idee buna e sa faceti urne si sa le puneti in baruri, restaurante,cafenele sau supermarketuri.Sa iti dea Dumnezeu sanatate Raducule, sa treci cu bine peste incercarea asta.Mult noroc parintilor!!!!

Cristina Bulina said...

Comentar pt. postarea "O saptamana nebuna"
http://cris-buli.blogspot.com/2010/03/dar-din-dar-se-face-rai.html

sunt o simpla adolescenta, mai mult de 20-30 de euro nu pot dona, dar am spus ca daca eu nu pot face asta, atunci sa trag un semnal de alarma la cei care POT! in linkul de mai sus e blogul meu, unde am scris un post, am trimis massuri cu el, am rugat sa se trimita mai departe. Doamne-Ajuta sa citeasca cine trebuie. Dumnezeu sa va ajute si sa-l protejeze pe cel mic. Nu va pierdeti speranta! O zi frumoasa, si o viata SUPERBA atat pentru voi cat si pentru cel mic.

Stancutza said...

Comentar pt. postarea "Donatii prin SMS"
Pareti a fi candidati potriviti pt a primi tratamentul in UE (cu formularul E112), deoarece operatia nu se poate efectua in Romania, iar afectiunea necesita interventie de urgenta. Incercati sa va depuneti dosarul, sunt sanse de reusita! Multa sanatate si sper sa reusiti curand sa scapati de dusmanul din corpul bebelusului vostru!

Carmen said...

Comentar pt. postarea "O lume, o tara, necrutatoare toate, si un copil care plange fara glas"
E greu de imaginat cat e de dureros sa vezi cum trec orele una cate una si sa fii neputincios in fata vietii,sa te vezi legat de maini atunci cand puiul tau are nevoie de o salvare...ce inseamna pana la urma suma de care depinde viata acestui sufletel?nimic!!daca fiecare din noi,romanii care avem un venit cat de mic,am dona pentru radu cate 1 euro,adica 2 paini sau un bilet de transport in comun,nu ar fi greu ca acest copil si parintii lui sa aiba si ei o viata normala!!nu ramaneti indiferenti si comozi in fata acestei situatii,fiecare din noi putem fi in locul lor,si kiar daca nu vom fi trebuie sa fim in primul rand OAMENI! CURAJ RADU,O SA TE FACI BINE CA SA II BUCURI PE MAMI SI PE TATI!!!

Anonymous said...

Suntem alaturi de voi. Am varsat o/mai multe lacrima/i pentru Raducu si voi. Ma rog sa va ajute Sf. Nectarie, ii voi cere prin maicile de la M-rea. din Eghina sa va ajute. Doamne ajuta

Anonymous said...

Exista si posibilitatea donatiilor prin SMS?
Sanatate multa, multa lui Raducu!

Mihaela

Gabriela said...

Nu Mihaela, din pacate nu este posibil deoarece un sms cu donatii il poate face numai o firma care este obligata sa publice acest numar. Altfel oricine ar face un sms scump si ar jegmani oamenii dandu-le numarul de mobil. Toata lumea stie ce pret au sms-urile cand le trimit, deci daca un numar are sms-uri scumpe trebuie anuntat oficial ca sa nu existe probleme. Salutari.

Unknown said...

Buna ziua,

Imi puteti spune va rog care este suma de care mai aveti nevoie?

Va multumesc
Diana

Radu Bragadireanu said...

Buna Diana,

ma poti contacta pe adresa de mail te rog? carmendoia@yahoo.com

Multumesc!

Verne said...

Cred ca se poate face treaba si cu paypal
De ce nu incercati ?
Sunt sigur ca sunt multi oameni ca mine care pot plati prin paypal ..

Ioana said...

Ideea cu Paypal e foarte buna.Incercati, va rog. Numai bine micutului.

Anonymous said...

Il pupam pe Radu si ne rugam pentru el!Multa sanatate!

Anonymous said...

Dragilor,

va urez pentru puiul vostru tot binele din lume iar celor care citesc acest mesaj ii rog sa arate o mica doza de umanitate pentru un biet sufletel.

Eu detin un site si incerc sa va ajut prin difuzarea stirii catre cat mai multi utilizatori de net.

http://www.casefaraintermediari.ro/vreau-sa-pot-spune-multumesc-am-inceput-sa-zambesc-dar-vreau-sa-rad-4461.html

V-am trimis si un mic ajutor in contul in RON care sper sa fie un exemplu si pentru altii.

Multa sanatate si tot binele din lume !

cu drag
gabriela enescu (mamica de baietzel)

Radu Bragadireanu said...

Multumim din suflet Gabriela, Mihaela si tuturor care ne sustin!

Anonymous said...

Am pus un link pe blogul meu. Multa, multa sanatate, Radu!

Anonymous said...

Am incercat sa ajut cum pot, am postat adresa blog-ului, atat si conturile si toate datele de contact pe vwforum.ro si pe facebook, iar in cursul zilei de maine voi face si eu o donatie in unul din conturile mentionate. Multa sanatate si capul sus !!

Alexandru Stoica
alexandru_srs@yahoo.com

Anonymous said...

Incercati sa deschideti si un numar apelabil in retelele de telefonie mobila pentru donatii.

Radu Bragadireanu said...

Din pacate treaba cu numerele cu suprataxa a devenit foarte complicata. Nici o companie nu mai ofera acest serviciu decat in conditii foarte stricte.....aparitii TV sau anunturi la radio si multe alte conditii. Am incercat dar din pacate nu am reusit sa le obtinem.

Andrei CRACIUN said...

Incerc sa ajut si eu cum pot. AM transmis tuturor colegilor si prietenilor mei si v-am publicat pe blog. Incercati sa discutati cu cei de la Jurnalul National si eventual cu oamenii din trustul Intact pentru promovare. O recomandare: incercati sa puneti pe blog si suma stransa, pentru mai multa transparenta, si eventual incercati sa spuneti de cati mai este nevoie.

Doamne ajuta si numai bine omuletului!

Adriana said...

Incercati sa il contactati pe Mircea Badea si rugati-l sa organizeze, cu ajutorul televiunilor Antene, un teledon. Suma este foarte mare, iar procedura de donatie este destul d greoaie. Poate reusesc cei de la TV sa deschida un nr de SMS pentru donatii.
Doamne Ajuta!

Radu Bragadireanu said...

Buna Adriana,
Dl Badea ne ajuta cu mediatizarea cazului pe blog-ul lui dar treaba cu teledonul din pacate se facea la Antena in perioada sarbatorilor pentru mai multe cazuri, anul asta din pacate nu s-a mai organizat. Daca s-ar fi tinut cu siguranta ca am fi fost si noi inclusi. Cu numerele cu suprataxa am mai explicat ceva mai sus cum stau lucrurile. Multumim de ajutor!

Claudia said...

e o idee buna cu pay pal.trebuie sa faci un cont pay pal si sa lasi datele pentru a putea primi bani.multa sanatate!

adriana said...

imi pare rau ptr micut!
Incercati formularul E112.daca aceasta clinica il accepta, sunteti salvati. depuneti actele la CAS Bucuresti si in cinci zile, conform legii, aveti formularul E112. Va scuteste de costurile serviciilor medicale. Daca nu, cautati, poate exista alta clinica care il accepta. Dumnezeu sa va calauzeasca pasii!

ana maria said...

se simte mai bine micul bebelus?
ati rezolvat ceva in europa? ma rog din tot sufletul pentru voi. am si eu o fetita sanatoasa, din fericire, dar cazul vostru ma sfasie pur si simplu. cred ca treceti prin cele mai cumplite momente cu un bebe bolnavior. curaj, atatia oameni sunt alaturi de voi! sanatate multa!

Radu Bragadireanu said...

Buna Anna Maria

multumim de incurajari, bebe se simte bine, rade, papa se comporta ca un copil normal, inca nu realizeaza ce probleme are doar ca nu se obisnuieste cu sonda din nasuc si o scoate tot mereu :(. Curand speram sa se termine acest cosmar, suntem pe drumul cel bun, va vom tine la curent.
Multa sanatate!

Lumi said...

Ne rugam pentru bebelusul vostru si pentru voi. continuati sa luptati pentru Radu si nu luati in seama comentariile rautacioase.

Unknown said...

25 aprilie 2010 este ziua in care il salvam pe Radu.

Continuand seria de evenimente “Cultura pentru viata”, Stay Metal Forever! si Radio3Net organizeaza duminica, 25 aprile 2010, incepand cu ora 15.00 in clubul Twice un maraton muzical caritabil in beneficiul lui Radu Bragadireanu.



Radu este un bebelus de cinci luni, care isi doreste sa rada, pentru ca asta fac bebelusii, nu? Ar zambi mereu, ar umple lumea cu rasul lui, dar nu il lasa o tumoare mare si rea, cu care s-a nascut, nici firele care-i intra in nasuc, nici aparatele la care e conectat. Tumoarea masiva cranio-maxilo-faciala nu poate fi operata de catre doctorii din Romania. Are nevoie urgenta de o operatie in strainatate, pentru ca tumoarea creste mai repede decit el, insa transportul special, investigatiile si operatia costa foarte mult.

http://radubragadireanu.blogspot.com

Vestea buna este ca Radu are din ce in ce mai mult prieteni, care se mobilizeaza facand “Cultura pentru viata”. Pentru el vor concerta duminica, 25 aprilie, trupele Blind Spirits, Silver Bullet, C.O.D., Semne, Negative Core, Celest si Tiarra.

Pretul unui bilet este de 15 lei, reprezentand o donatie pentru ca Radu sa creasca si sa asculte muzica de calitate.

Radu Bragadireanu said...

Buna Stay,
Va multumim pentru initiativa.

Anonymous said...

Sorry for my bad english. Thank you so much for your good post. Your post helped me in my college assignment, If you can provide me more details please email me.

Unknown said...

Sa te faci bine ingeras !!! Sunt si eu mamica unui bebelus de 3 luni si am plans cand am aflat de chinul tau Raducu...am trimis cativa banuti care sper din suflet sa te ajute, am trimis povestea ta prietenilor mei si cred ca au simtit si au facut cu totii ce am facut si eu. Dumnezeu sa fie cu tine, ma voi ruga pentru tine ! Adriana Chelu

Anonymous said...

Sper din tot sufletul sa reuseasca operatia si sa te faci bine pui mic. Am si eu un bebe cu 2 luni mai mare si de cate ori ma uit la el nu pot sa nu ma gandesc la Radu...de fiecare data cand intru pe blogul tau pui nu pot sa ma abtin sa nu plang....

Asteptam vesti bune....

Sa dea Dumnezeu sa fie bine..

Anonymous said...

Buna seara,
Nu va imaginati cat de mult doresc sa se termine cu bine totul. Va tin pumnii, am sa va ajut cu cat pot si va rog sa ne tineti la curent cu evolutia celui mic.
Multa sanatate!

Radu Bragadireanu said...

Va multumim tuturor ca sunteti alaturi de noi....inseamna atat de mult sa stim ca nu suntem singuri.

Corina C said...

Sa va ajute Dumnezeu in continuare si sa fiti puternici , mai ales bebe. Mult succes in timpul si dupa operatie si mai ales multa, multa sanatate.Dumnezeu sa va aiba in paza!

Radu Bragadireanu said...

Multumim din suflet Corina!

ariciu said...

Micutule sa te faci mare!
si ptr.parinti sa Va dea Dumnezeu puterea sa treceti cu bine peste aceasta incercare.

cornel said...

Bafta multa maine, Va tinem pumnii si speram ca o sa fie bine. Avem si noi un bebe si stim cum este sa astepti pe holurile spitalului, sa fiti tari caci o sa va simta gandurile. Asteptam vesti maine seara. Danut, Cornel si Lety

Anonymous said...

Contul de donatii in lei este inca deschis, nu? ..Cutremurator caz..

Radu Bragadireanu said...

Da mai este inca deschis. Multumim!

Simona said...

Mai spuneti-ne ce e nou, va rog, ca, eu, una, am emotii pentru Radu - lipsa vestilor e semn bun, stiu, dar, totusi...

Gabriela said...

Radu este mai bine dupa operatie. Piticul se joaca dar este inca conectat la perfuziile cu antibiotice si glucoza. Toti asteapta sa se vindece operatia. Pana acum totul decurge normal, trebuie sa treaca cel putin 10 zile de la operatie ca sa poata spune doctorii ceva.

Simona said...

Multumesc pentru update.
Bravo, piscot, sa-ti fie tot mai bine!

Cornel said...

Bravo, un bebe frumos, sa ne tineti la curent cu starea lui zambarila. Recuperare cat mai usoara.

Anonymous said...

SUNATI SI CERE-TI AJUTOR AICI,ESTE UN OM MINUNAT SI ARE O MANA DE AUR

http://www.drposnick.com/



Jeffrey C. Posnick DMD, MD
Center for Facial Plastic Surgery
5530 Wisconsin Ave., Suite 1250
Chevy Chase, MD 20815 WASHINGTON DC

learn more about Dr. Posnick and the services provided by The Center for Facial Plastic Surgery, call us at 301-986-9475, or E-mail us at jposnick@drposnick.com


Dr. Jeffrey Craig Posnick is affiliated with 7 hospitals, including Georgetown University Hospital. Georgetown University
Doctor Jeffrey Posnick, Dr. Jeffrey Posnick, Jeffrey Craig Posnick MD, Dr. Posnick Jeffrey
Dr. Posnick graduated from Vanderbilt University School of Medicine. This school is ranked #45 out of 144 in primary care quality by US News & World Report as well as being ranked #15 out of 144 in research quality. He has also completed a residency and advanced training in a fellowship.
Dr. Posnick has 117 medical publications. Publications often indicate expertise or thought leadership in a specific area.
Dr. Jeffrey Posnick specializes in Plastic Surgery and has additional knowledge and experience in Apert Syndrome (Acrocephalosyndactylia) (Musculoskeletal Diseases), Apert Syndrome (Acrocephalosyndactylia) (Congenital, Hereditary, and Neonatal Diseases and Abnormalities), Bone Transplantation (Surgical Procedures, Operative), Cleft Lip (Stomatognathic Diseases), Cleft Lip (Congenital, Hereditary, and Neonatal Diseases and Abnormalities), Cleft Palate (Stomatognathic Diseases), Cleft Palate (Musculoskeletal Diseases), Cleft Palate (Congenital, Hereditary, and Neonatal Diseases and Abnormalities), Craniofacial Abnormalities (Musculoskeletal Diseases), Craniofacial Abnormalities (Congenital, Hereditary, and Neonatal Diseases and Abnormalities), Craniofacial Dysostosis (Cleft Palate) (Musculoskeletal Diseases), Craniofacial Dysostosis (Cleft Palate) (Congenital, Hereditary, and Neonatal Diseases and Abnormalities), Craniosynostoses (Musculoskeletal Diseases), Craniosynostoses (Congenital, Hereditary, and Neonatal Diseases and Abnormalities), Craniotomy (Brain Surgery) (Surgical Procedures, Operative), Face Cancer (Facial Neoplasm) (Neoplasms), Facial Asymmetry (Pathological Conditions, Signs and Symptoms), Fistula (Pathological Conditions, Signs and Symptoms), Hypertelorism (Musculoskeletal Diseases), Hypertelorism (Congenital, Hereditary, and Neonatal Diseases and Abnormalities), Jaw Disorders (Tempromandibular Joint Disorders) (Stomatognathic Diseases), Jaw Disorders (Tempromandibular Joint Disorders) (Musculoskeletal Diseases), Mouth Diseases (Stomatognathic Diseases), Nose Cancer (Musculoskeletal Diseases), Nose Cancer (Neoplasms), Nose Cancer (Otorhinolaryngologic Diseases), Nose Cancer (Respiratory Tract Diseases), Nose Job (Rhinoplasty) (Surgical Procedures, Operative), Nose Job (Rhinoplasty) (Therapeutics), Oral Surgical Procedures (Surgical Procedures, Operative), Osteotomy (Surgical Procedures, Operative), Reconstructive Surgical Procedures (Surgical Procedures, Operative), Recurrence (Pathological Conditions, Signs and Symptoms), Syndrome (Pathological Conditions, Signs and Symptoms).

Anonymous said...

TRIMITETII UN EMAIL IN CARE II CERETI AJUTORUL SI FOTOGRAFIA CU GURITA DESCHISA DOMNULUI DOCTOR POSNICK INCLUSIV TOT CE ARE COPILUL IN LIMBA ENGLEZA.dUMNEZEU SA VA AJUTE SI SPER CA VA VA AJUTA ACEST OM...VA TINEM PUMNII.INCERCATI SA L CONTACTATI TELEFONIC SI SA VORBITI DIRECT CU DANSUL.

cornel said...

Asa cum spunea si Simona, lipsa vestilor e in general un semn bun, dar totusi, cum merge recuperarea lui Radu?

CP/PFR said...

Suntem alaturi de voi cu tot sufletul.Asteptam numai vesti bune ! Muti pupici pentru ingeras, putere si rabdare pentru tine Laura si pentru Vali !

Simona said...

Ce mai face Raducu, va rog?

Cornel said...

Bravo, Numai vesti bune, cand mai aveti timp poate mai puneti si niste poze. Sanatate multa in continuare.

anca said...

La multi ani multa sanatate! Ce mai faci pui mic?

Luciana said...

La multi ani!
stiu prin ce a-i trecut in Germania fiindca ne-am cunoscut in spital .Ateptam numai vesti bune despre tine
Multa sanatate!

Anonymous said...

doamne cat de dulce poate fi micutul...ma bucur nespus demult ca acum este bine..cand vad asa cazuri ma intristeaza fff mult deoarece si eu sunt mamica si copiii in general ii iubesc...doresc micutului ''ZAMBARILA''foartefff multa sanatate si sa creasca mare.sa va puteti bucura de el.sanatate multa va doresc..

adelina said...

cand lam vazut am plans si mam gandit la copilul meu si el are un hemangion la cap langa ureche si nu prea am bani sa merg cu el sa dea Dumnezeu sa va ajute magulean adelina arad

Anonymous said...

De 6 ani, calugarul Romano din Brazilia, Beln, a folosit acest remediu(1 kg miere, aloe cu tot cu coaja fara tepi-3 frunze si putina tuica-3 linguri, ca si dilatator - amestec omogen, in blender, NETRECUT prin sita, 1 lingura mare de trei ori pe zi, timp de 10 zile), gratuit,cu rezultate optime. A tratat zeci de persoane in Beln si imprejurimi. El zice ca nu doar trateaza Cancerul, ci il si previne.
Trateaza cancerul de piele, de creier, de plamani,de san,
de prostata,leucemia.
De asemenea, povesteste ca a tratat o calugarita
tanara, de numai 29 ani bolnava de scleroza. Cel ce
doreste o marturie a unei persoane care s-a vindecat
de cancer pulmonar, il poate contacta pe dl. Fausto
Pimentel, in Santo Domingo , la telefonul:(809)247-2316. Acest domn a publicat ceea ce a scris mai sus, ca o multumire pentru viata, desi i se dadusera doar cateva zile de trait .
As vrea sa mentionez (nu eu , ci cel ce scrie articolul), ca nu se trateaza doar cancerul, ci este si un restaurator al celulelor naturale si intareste
sistemul nostru imunitar .

Anonymous said...

"medicina noua" pe googlesearch

Anonymous said...

Remediu natural contra CANCERULUI !

Dragi prieteni : ceea ce veti citi in continuare , a fost
publicat in ziarul " Listin diario " , inSanto Domingo, cu o
luna in urma . Citind acest articol , nu credeam in ceea ce
scria acolo. Acest remediu este a unui calugar franciscan ,
din Beln ( Brazilia ) , pe nume Fray ( calugarul ) Romano,
de origine braziliana . Actualmente , este profesor la
Seminariul din Beln. El zicea : " Eu tratez Cancerul si
fiecare persoana poate sa o faca , fara sa faca miracole ,
doar aplicand produsele pe care le produce Natura .
Inainte de a va da reteta , vreau sa va spun despre
experienta mea personala asupra Binecuvantatei Retete .
Stiu diverse persoane care s-au vindecat , dupa ce au
baut remediul ( persoane carora li s-a dat doar 1 luna de
trait , avand diverse tipuri de cancere terminale ) .
Dupa cunoasterea virtutilor acestui remediu total
natural , mi-am propus sa fac sa circule , prin Internet, ptr.
ca fiecare persoana care are un prieten , parinte, ruda cu
aceasta teribila boala , sa-si poata prepara singur
remediul si apoi sa il bea . O sa vedeti rezultatul chiar in
saptamana in care ati inceput sa il luati , este ceva ce
lucreaza rapid .

Reteta pentru curarea CANCERULUI :

1. 1/2 sau 1 kg .de miere de albine .
2. 2 frunze mari sau 3 frunze mai mici de Aloe
Sbila ( Vera )
3. 3 linguri de Cognac , Whisky sau Tuica ( ca
dilatator ) .

Se sterge praful de pe frunze si spinii se
indeparteaza . Apoi , planta se taie in bucati mici.
Astfel taiata planta, se introduc toate elementele
intr-un mixer si se mixeaza, pana se face o pasta
vascoasa. Astfel se poate deja intrebuinta.
Se poatepunein frigider sau lasa afara, dupa
dorinta fiecaruia.
NU TREBUIE SA SE SCOATA PARTEA
EXTERIOARA A FRUNZEI SI NICI SA NU SE
TREACA PRIN SITA ACEST REMEDIU !!!

Calugarul Romano ne da sfatul ca trebuie luata 1
lingura mare de 3 ori pe zi , cu 15 minute inainte de
fiecare masa. Aceasta cura trebuie sa dureze cel
putin 10 zile si numai daca analizele arata ca nu ati
avut rezultatul scontat, se mai poate repeta inca de 4
ori, pana la remiterea totala. Pot apare abcese ale
pielii, dar acest fapt este un simptom bun si nu trebuie
sa ne ingrijoram.
Daca dupa prima parte a tratamentului (10 zile) nu
se vad rezultatele dorite, sa repetam tratamentul,
dupa ce s-au facut examenele respective ca sa
vedem daca tumoarea nu a cedat, sa mai facem inca
pana la 4 tratamente (a cate 10 zile), pana la
vindecarea totala.

De 6 ani, calugarul a folosit acest remediu, gratuit,
cu rezultate optime. A tratat zeci de persoane in Beln
si imprejurimi. El zice ca nu doar trateaza Cancerul, ci
si il previne.
Trateaza cancerul de piele, de creier, de plamani,
de prostata,leucemia.
De asemenea, povesteste ca a tratat o calugarita
tanara, de numai 29 ani bolnava de scleroza. Cel ce
doreste o marturie a unei persoane care s-a vindecat
de cancer pulmonar, il poate contacta pe dl. Fausto
Pimentel, in Santo Domingo , la telefonul : ( 809 )
247-2316. Acest domn a publicat ceea ce a scris mai
sus, ca o multumire pentru viata, desi i se dadusera
doar cateva zile de trait .
As vrea sa mentionez (nu eu , ci cel ce scrie
articolul) , ca nu se trateaza doar cancerul, ci este si
un restaurator al celulelor naturale si intareste
sistemul nostru imunitar .

TE ROG DA MAI DEPARTE LA TOTI
CUNOSCUTII.
AJUTA SI PE CELE CE SUFERA DE CANCER DE
SAN.

ana@.fotografnunti.org said...

Sunt foarte impresionata de cazul dumneavoastra,un ingeras atat de mic sa treaca prin atata suferina,este greu de spus in cuvinte,din suflet ii doresc multa sanatate,si sa aiba o viata plina de noroc,fericire si multa sanatate.

Anonymous said...

Hi, Νeаt post. Theгe's an issue along with your site in web explorer, would check this? IE nonetheless is the marketplace chief and a large part of folks will leave out your great writing because of this problem.

My web page - pożyczki bez bik

Anonymous said...

geotorelxz debt consolidation services
consolidation loan
credit card debt help

Anonymous said...

Salutare tuturor

Sunt James Vinn și sunt din Marea Britanie. locuiesc în Doha Arabic. Am căutat un împrumut online și am fost foarte speriat că nu am mai solicitat niciodată un împrumut și am căutat foarte bine și am căutat o companie reală acolo am găsit o companie numită Instituții de credit împrumut, mă uit și am văzut ce au spus oamenii despre această companie era adevărată, am decis să solicit un împrumut de la companie și aveam nevoie de un împrumut de 470.000,00 euro pentru a începe o afacere când am aplicat, mi-a spus tot ce trebuie să fac, am făcut-o și m-a asigurat că în 48 de ore urma să fiu cu împrumutul meu, am spus bine și am așteptat exact 48 de ore când îmi primesc împrumutul de la această companie, în timp ce scriu acest lucru acum nu am mai fost înșelat și această companie este grozavă. Am auzit oameni vorbind despre escrocherii dar nu am fost niciodată înșelat și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Deci, oricine, dacă ai nevoie de un împrumut real, aceasta este compania potrivită pentru a aplica de la ei te vor ajuta și timpul în care îți vor spune că vei primi împrumutul tău, care este exact momentul în care vei primi împrumutul tău. Trebuie doar să scriu acest mesaj tuturor, astfel încât să nu solicitați un împrumut de la compania greșită dacă aveți nevoie de un împrumut real contactați această companie și veți fi fericiți. Adresa lor de e-mail este: (loancreditinstitutions00@gmail.com) SAU WhatsApp: +393510483991

Victoria said...

Bună ziua tuturor, vă rog, numele meu este Victoria. doresc repede să folosesc acest mediu pentru a tăia o mărturie despre cum Dumnezeu m-a îndreptat către un împrumutat real care mi-a transformat viața din iarbă în grație, de la săracă la o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viață sănătoasă și bogată fără stres sau dificultăți financiare. După atâtea luni de încercări de a obține un împrumut pe internet, am fost înșelat cu suma de 2.700 de dolari. Am devenit atât de disperată în a obține un împrumut de la un împrumutător legitim, care nu va adăuga la durerile mele, apoi am decis să contactez un prieten al a mea care a primit recent un împrumut online, am discutat despre această problemă și, până la concluzia noastră, mi-a spus despre un bărbat numit domnul Elijah, care este CEO al instituțiilor de credit de împrumut. Așa că am solicitat o sumă de împrumut de (70.000,00 dolari) cu o rată a dobânzii scăzută, astfel încât împrumutul a fost aprobat cu ușurință fără stres și s-au făcut toate pregătirile referitoare la transferul împrumutului și în mai puțin de trei (3) zile împrumutul a fost depus în contul meu bancar, am crezut că este o glumă până când am primit un apel de la banca mea că Contul meu a fost creditat cu 70.000,00 dolari. Am devenit atât de fericit încât, în cele din urmă, Dumnezeu mi-a răspuns rugăciunile, îndreptându-mă către un împrumutat adevărat care a putut să îmi îndeplinească dorințele inimii. mulțumiri mari domnului Elijah pentru că mi-a făcut viața rezonabilă, așa că sfătuiesc pe toți cei interesați să obțină un împrumut să-l contacteze cu amabilitate prin e-mail (loancreditinstitutions00@gmail.com) sau +393510483991
așa am reușit să-mi obțin împrumutul, așa că am putut să-mi achit facturile. Așadar, mulțumesc, pentru că ați petrecut timp pentru a citi despre povestea mea de succes și mă rog ca Dumnezeu să-și facă voia în viața voastră

Unknown said...

Sunt bine

Unknown said...

Aș dori să apreciez împrumutul Della Taylor Helping Hand pentru că mi-a acordat un împrumut de 10.000 EUR Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați creditorii fraudulenți și solicitați o companie de împrumut autentică prin e-mail dellastaylors@gmail.com
DellaTaylor73@outlook.com
yawnerstaylor@gmail.com
Număr WhatsApp +12092511527